Hippocrates

Ny period! Nu när period 3 har börjat så får man inte längre rida igen sina avbokningar från period 2 (som det alltid har varit). Undantaget är för de sista två veckorna i period 2, dessa kommer vi ordna igenridningar för, så att man får upp det antalet på sin elevportal och kan boka igenridningar.

Uppdatering i elevportalen! Nu har vi med hjälp av utvecklarna på Hippocrates fått till det så att det syns hur många avbokningar det finns i grupperna och hur många som står i kö, du får även upp vilken köplats du har när du bokar in din igenridning. OBS! Det är fortfarande ridskolan som bestämmer hur många, om någon, får rida igen beroende på hästtillgång, så en avbokning är inte automatiskt en igenridning.

Vi har nu uppgraderat ridskolan med ett nytt datorsystem från Hippocrates.se som ska förenkla vår vardag samt ge dig som elev ett mervärde då du kan hantera dina lektioner och mycket annat i vår nya elevportal.

Har du inte fått ett mail om detta?? Kontakta info@ohf.se så kontrollerar vi om vi har rätt mailadress till dig.
Är du UNDER 18-19år*? Då loggar du in med din målsmans (mamma el pappas) mailadress.
Är du ÖVER 18år och vill ha ett eget konto/login (du kommer då även att få fakturan till dig), MÅSTE du meddela info@ohf.se så hjälper vi dig.

*Vi får inte skicka fakturor till personer under 18år, därav måste kontot stå på en målsman tills man har fyllt 18år. Inlogg till elevportalen sker därför med målsmans mailadress.

Kiosk - själv check-in

Det är här ni numera "kryssar" av er när ni kommer till stallet. Används på surfplattan vid hästtavlan.

Elevportalen

Det är er egen sida där ni hittar uppgifterna om er själva, era ridlektioner, kan göra avbokningar och boka igenridningar.

Academy - för ridskolans elever

Kort instruktion

Nedan hittar ni en liten beskrivning av elevportalen och dess funktioner och en instruktion hur man kan spara sidan på sin telefon eller surfplatta.

Återbud/avbokning

Återbud lämnas på elevportalen Hippocrates före kl. 12.00 på vardagar, söndagar och före kl. 8.00 på lördagar.

Återbud som lämnas i tid får tas igen under pågående period/termin enligt "Bestämmelser för gruppridning" i likvärdig grupp eller grupp på lägre nivå. Återbud vid teori tas igen på likvärdig teorilektion.

Observera att det inte går att lämna återbud via mail.

Igenridning

Bokas i elevportalen, se instruktionen nedan. I elevportalen får du upp en lista över lediga tider i de grupper där du kan boka igenridning, även framåt i tiden.

Igenridningen måste ske inom pågående termin.

För igenridning samma dag kan det bokas fram till klockan 13.00 på vardagar och klockan 08.30 på lördagar.

OBS! Om ni har kryssat i "Nej tack" under "Inga e-postutskick från ridskolan", se nedan (finns under Min profil), så kommer ni inte heller att få något mail om igenridning, utan då måste ni gå in på er portal för att se om ni har fått plats.