Nyheter från ridskolan

Klicka på rubrikerna för att läsa mer!

Nu på söndag är det klubbtävling/träning i dressyr, första start är ca 16.30. Alla är välkomna att titta! Vi startar med debutantklasserna och går sedan vidare med LC, LB och sist MSV. Beräknas vara slut vid ca 20.15.

Julkurser

07.11.2023

Intresseanmälan finns nu uppsatt i stallet för årets julkurser. Sitter på anslagstavlan rakt fram när man kommer in i servicedelen, mot sadelkammaren.

Höst/Läslov

31.10.2023

I veckan pågår det fritidsaktiviter hela dagarna för våra barn och ungdomar. Alla ridlektioner fortsätter som vanligt.

Nu på söndag är det dags för klubbtävling i hoppning. Kom gärna och titta på våra ekipage. Man kan läsa mer om hur klubbtävlingarna går till och hur man anmäler sig under Tävling-Klubbtävling. Där finns även ett preliminärt schema för söndagen.

På söndag har vi klubbtävling och programträning i dressyr. Alla är välkomna att titta på våra ekipage. Man kan läsa mer om hur klubbtävlingarna går till och hur man anmäler sig under Tävling-Klubbtävling. Där finns även ett preliminärt schema för söndagen.

Vill du börja rida eller kanske rida fler gånger i veckan? I följande dokument hittar ni information om vilka ridplatser som finns lediga just nu och vart ni hör av er om ni är intresserade.

Idag lördag 23sep och imorgon söndag har vi dressyrtävlingar på Överby. Alla är välkomna!
Tävlingarna pågår lör: 15.00 - ca19.00 och sön: 8.00 - ca19.00. Cafeterian är öppen, där det säljs både lättare mat och fika och vi har sponsorer på plats med försäljning.

Vill du vara med och förbereda och göra fint inför Överbys hemmatävlingar? Vi kommer ha en mysig kväll där vi tillsammans hjälps åt att göra stallet fint och prydligt inför helgens tävlingar. Vi kommer även bjuda på god middag och efterrätt såklart. Är du intresserad av hur tävlings förberedelserna går till, ska du kanske vara funktionär under...

Söndagen den 17/9 kl. 10-15 har vi städ- och fixardag för föreningens alla medlemmar. Det är obligatoriskt för de medlemmar som hyr skåp på anläggningen, men ju fler som hjälper till desto fortare går det och vi kan få mera gjort.

Vi tänkte ha en kick off för alla vuxna i stallet för att starta det nya ridåret. Oberoende vilken ridgrupp du rider i, om du är skötare eller bara har ett barn som hänger mycket i stallet. Alla som vill lära känna fler vuxna som hänger på Överby är varmt välkomna.