Styrelse 2024

Ordförande - Elsa Dunge

Hej, jag heter Elsa D och är född 2004. Jag kom till Överby för första gången när jag var ungefär 9 år. Innan jag gick med i US i början av 2019 så satt jag med ett år i LUS. Genom US har jag lärt mig så mycket om bland annat ansvar och hur man är en bra ledare. Det var därför jag gick med i US och för att sitta med i US är kul såklart.

Vice Ordförande - Clara Westling

Hej! Jag heter Clara, jag är född 2008 och jag gick med i US i februari 2023. Innan det var jag med i Lilla US i ett år och jag har även hängt i stallet så länge jag kan minnas. Jag gick med i ungdomssektionen för att få hålla aktiviteter och lära mig mer om hur det är att ta ansvar. Jag sköter på en häst som heter Zito och jag har även en egen häst som heter Ebbe. Hoppas vi ses i stallet!  

Sekreterare - Madicken De Moreau-Lönnström

Hej! Jag heter Madicken, även kallad Madde, och är född 2008! Jag kom till Överby hösten 2017 när jag började på fritids, och jag tyckte det var så roligt att jag blev skötare ett halv år senare. Jag minns hur roligt jag tyckte det var att kunna gå dessa kurser och aktiviteter som US arrangerade. Idag vill jag kunna återgälda det till alla andra människor på stallet. Jag är skötare på Viola och har varit det i snart 3 år, hon är en sån fin och härlig häst. Jag gick med i ungdomssektionen 2022 och har lärt mig så mycket om bland annat ansvar. Jag tycker det är så kul att få ha roliga aktiviteter och lära känna alla på stallet! 

Vice Sekreterare - Julia H. Rotsman

Jag heter Julia och är född år 2005 och kom till Överby för första gången år 2015, när jag var 10 år gammal. Jag vill sitta med i ungdomssektionen för att jag ser US som en stor möjlighet att få lära mig ta mer ansvar och för att jag tycker att det är kul att hålla i roliga aktiviteter och umgås med människor.


Kassör - Mayte Penafiel

Hej! Jag heter Mayte och är född 2004. Jag började rida på Överby 2014 och har hängt kvar sedan dess. Jag har varit skötare sedan 2016 då jag började sköta på Linda. I nuläget är jag skötare på ridskoleponnyn Tricky Tambourine, vilket jag stormtrivs med! Anledningen till att jag valt att sitta med i US är gemenskapen som man får ta del av. Det är också super roligt att få hålla i aktiviteter, se hur roligt alla har och se hur bra de trivs i stallet.  

Vice Kassör - Joline Rundqvist

Hej, mitt namn är Joline och jag är född år 2008. Jag kom till Överby våren 2019 och sen dess har jag skött på Jack, 2021 började jag även att sköta på Corado. Jag gick med i LUS 2022 och nu 2024 är jag med US. Jag gick med i US för att lära mig mer om ansvar och vara en förebild åt de yngre precis som de äldre är för mig. Jag är supertaggad på detta år som ungdomsledare och att få lära känna alla er i stallet lite bättre. Hoppas vi ses i stallet!!

Ledamot - Ahlesten

Hej, jag heter David och jag är född 2008. Jag började på fritids år 2020 och skötte på Justin och just nu sköter jag på You 2 också. Jag gick med i US 2022. Jag gick med för att kunna lära ut om hästar, som jag tycker är väldigt roligt och kunna vara en förebild för nya skötare som börjar sköta på Överby. 

Ledamot - Alice Almgren

Hej! Jag heter Alice och är född 2008. Jag kom till Överby våren 2018 och började sköta på min favorit häst Sandor hösten samma år. 2022 gick jag med i LUS och 2024 med i den stora ungdomssektionen. Jag gick med i ungdomssektion för att lära mig mer om ansvar och hur man är en bra ledare och förebild i stallet. Jag vill kunna vara en bra förebild att se upp till precis som de förebilder jag alltid sett upp till när jag kom till stallet. Jag tycker också det är superkul att vara i stallet och att vara ungdomsledare, hålla aktiviteter och kurser. Hoppas vi ses i stallet! 

Ledamot - Novalie Andersson

Hej jag heter Novalie och är född 2008. Jag gick med i LUS 2022 och nu 2024 gick jag med i US. Jag började på Överby för snart 5 år sedan och har sköt på Pendan sen dess men nu sköter jag även på Fighter. Jag gick med i US för att ta mer ansvar och för att det är så kul att få hänga med alla er och ha kurser och aktiviteter. Jag ser så fram emot det här året som ungdomsledare och så ses vi i stallet! 

Ledamot - Linnea Muhrbeck

Hej! Jag heter Linnéa och är född 2009. Jag gick med i LUS 2022 och har nu i 2024 gått med i US. Det känns väldigt bra att få chansen att vara med i US för att ta mer ansvar och självklart för att vara med er alla i stallet och ha kurser och aktiviteter. Jag kom till Överby för ungefär 5 år sedan och började sköta på fina Dancer då. Idag är jag skötare på Essen och har varit det i 3 år. Genom LUS har jag fått lära mig mycket om bland annat ansvar och jag ser fram emot att få lära mig mer i US. Jag ser fram emot detta år som ungdomsledare och hoppas vi ses i stallet 

Suppleant - Lovisa Cronebäck

Hej! Jag heter Lovisa och är född 2010, jag har varit på Överby sedan 2020 och sköter på ponnyn Feira, vilket jag gjort sedan sommaren 2022. Jag gick med i US år 2024 och hoppas att kunna bidra till glädje och gemenskap i stallet! Jag sitter med i US för att ta mer ansvar och kunna vara en bra förebild för alla! Jag hoppas att vi ses i stallet!

Suppleant - Leia Ekengren

Hej! Jag heter Leia och är född 2010. Jag började rida på Överby hösten 2017 och sköter på ponnyn Tolliver. Jag gick med i US nu 2024, jag gick framförallt med för att jag vill lära mig om ansvar och kunna vara en förebild för alla de yngre i stallet. Men såklart även för att ha roligt och kunna hålla aktiviteter. Jag ser fram emot vad detta år kan ge och så hoppas jag att vi ses i stallet!

Suppleant - Maja Harley

Hej! Maja heter jag, jag är född 2009 och började i ungdomssektionen februari år 2024. Innan US så var jag med i lilla ungdomssektionen i två år. Jag gick med i ungdomssektionen för att lära mig ta ansvar och få hänga med alla på Överby. Jag älskar alla hästar i stallet men jag sköter på en ponny som heter Duke och en häst som heter Hope. Det bästa med att va ungdomsledare är att man får vara en förebild för dom yngre och att man lär sig så mycket nytt hela tiden. Jag hoppas vi ses i stallet, ser fram emot att träffa er!

Suppleant - Phoebe Jordan

Text kommer

Suppleant - Lea Myhrvold

Jag heter Lea och är född 2009. Jag har varit på Överby sedan hösten 2018. Jag blev skötare på Sandor i slutet av 2019 och så blev jag även skötare på Zeth i september 2022. Än idag är jag skötare på båda! Hästarna, gemenskapen och människorna är verkligen en trygg plats för alla här. Jag gick med i LUS 2022 och satt med där i 2 år och där lärde jag mig väldigt mycket och fick vara med att hålla i lite aktiviteter. I början av 2024 gick jag med i US. Jag gick med i US för att jag vill vara en förebild åt de yngre som de äldre var för mig, hålla aktiviteter, ha roligt och lära sig att ta mer ansvar. Men också att få lära känna nya människor och så är det väldigt lärorikt. Jag ser fram emot detta år och så hoppas jag att vi ses i stallet!

Suppleant - Amanda Penafiel

Hej! Jag heter Amanda och är född 2009. Jag har varit på Överby sedan 2018. Jag gick med i US 2024, jag gick med i US för att lära mig ta mer ansvar och för att kunna vara en bra förebild för nya skötare som kommer till Överby. Jag sköter på en ponny som heter Dancer, vilket jag gjort i 3 år. Jag ser fram emot detta år som ungdomsledare och få hålla aktiviteter med alla på stallet. Hoppas vi ses på stallet!

Foto: Filippa Harg